disclaimer Vi sammenligner bare trygge og sikre primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende. Som videresalgsaggregator kan prisene være høyere enn pålydende.
Ticket Compare > Om Ticket-Compare™

Om Ticket-Compare™

Hos Ticket-Compare er målet vårt å gjøre det lettere for fans å omfavne lidenskapen deres for live-arrangementer. Vi gjør alt det tunge arbeidet ved å søke og sammenligne flere billettsider for å gi fansen de beste tilbudene for deres neste store live-arrangement.

Enten det er live sport, musikk, festivaler eller kunst, kan det være vanskelig å få tak i billetter til live-arrangementer. Billettene blir utsolgt i billettluken på et blunk, og nettsteder som har dem på lager har veldig forskjellige priser. Ticket-Compare har som mål å bli kvitt den smerten ved å sammenligne de beste tilbudene som er tilgjengelige på tvers av forskjellige billettsider og vise deg den beste prisen.

Ticket-Compares banebrytende søkealgoritmer hjelper oss å gi fans muligheten til å skape virkelig minneverdige opplevelser på tvers av verdens største arenaer. For å sikre at brukerne våre får en fantastisk opplevelse når de bruker tjenesten vår, kontrollerer vi nøye alle nettstedene vi sammenligner. Vi gir regelmessig nettsideanmeldelser som gjenspeiler den nåværende markedsplassen, slik at brukerne kan ta informerte beslutninger om hvor de skal kjøpe.

info [–@t–] ticket-compare.com Menachem Begin 121, Tel-Aviv, Israel